Quality-Red Club van 100

Showdansgroep Quality op de goede weg!

Showdansgroep Quality groeit en bloeit. Bij de jeugd is er veel belangstelling voor de showdanssport. We zijn dit seizoen gestart met 6 groepen en hebben ondertussen bijna 90 leden. Dansen is steeds populairder, ook in Hapert!  Hoewel we een vereniging zijn waar de ontspanning en gezelligheid voorop staat, dansen we met alle groepen ook op toernooien.

Ook prestatief gaat het gezien de behaalde resultaten op de toernooien en kampioenschappen goed met onze club. En de lijst met activiteiten wordt elk jaar steeds langer. Kortom, we zijn met onze vereniging op de goede weg en timmeren hard aan de weg om dat ook voor de buitenwereld zichtbaar te maken.


De keerzijde…

Maar er zit ook een keerzijde aan deze medaille: met de groei stijgen ook de kosten navenant. Het bestuur wil alle leden van jong tot oud(er) waar voor hun contributie blijven geven, zonder dat de hoogte daarvan de pan uit gaat rijzen. De subsidie die we jaarlijks van de Gemeente Bladel ontvangen is een mooie aanvulling op onze inkomsten.

Wij zijn van mening dat onze vereniging voor iedereen toegankelijk moet zijn en mede daarom proberen we de contributie laag te houden. Dat laatste maakt het lastig om aan allerlei wensen te voldoen en onze plannen tot uitvoer te brengen. Het aan elkaar blijven knopen van de financiële eindjes is zonder die extra's al lastig genoeg.

 

QUALITY-RED

Om de nodige investeringen te kunnen doen zijn we op zoek naar extra bronnen van inkomsten. Wij denken die gevonden te hebben in het stichten van een club van honderd. Een veel beproefd en daarom wellicht minder uniek idee. Maar het werkt zeker wanneer veel "supporters van Quality" bereid zijn om de club jaarlijks een financieel steuntje in de rug te geven. Het doel is 100 sponsoren te vinden welke € 25,- willen sponsoren, maar een ander bedrag kan natuurlijk ook.

We willen er met elkaar voor zorgen dat er nog dit jaar tenminste 25 QUALITY-RED Club van 100  leden ( (oud) leden, familie, vrienden, bekenden, suikerooms/-tantes, bedrijven etc.) komen die als deelnemer willen intekenen voor een bedrag van       € 25,-  per jaar om zo sdg QUALITY extra middelen te verschaffen waarmee wij onze plannen kunnen realiseren.

  

Wat gaan we met ‘uw geld’ doen?

Waar willen we deze extra inkomsten aan besteden? Het geld dat we ontvangen van onze QUALITY-RED  sponsors gaan we besteden aan:

  • wedstrijdkleding
  • Vesten, shirts en tassen t.b.v. de wedstrijdtoernooien.
  • organisatie Showdansgroep Quality-toernooi
  •  blijvend laag houden van onze contributie
  • aanschaffen van een verrijdbare spiegelwand

 

Voor wat hoort wat!

Deelnemers aan de “QUALITY RED – Club van 100” kunnen hun bedrijfslogo of advertentie gratis plaatsen in het programmaboekje voor het zeer druk bezochte toernooi en op onze website.

In overleg kan een optreden verzorgd worden en waar mogelijk maken wij reclame voor uw bedrijf!


Geïnteresseerd?  

Als u deel wilt nemen   aan onze “QUALITY RED – Club van 100” kunt u contact opnemen met een van onze bestuursleden.

Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@sdgquality.nl. Wij zorgen er voor dat u een factuur krijgt voor uw administratie.

Of vul het onderstaand contactformulier in.