Quality Nieuws


Terug naar overzicht

18-01-2017

Danstoernooi SDG Quality was weer een daverend succes!!!Zondag 15 januari was gemeenschapshuis Den Tref in Hapert tot aan het dak gevuld met zenuwachtige dansers, danseressen en hun supporters. Zo'n 250 dansers en danseressen lieten zien waar zijn al maanden aan gewerkt hadden. Het was een leuke, gezellige en sportieve dag.
De jury van dansbond BSG had de zware taak de dansen te beoordelen en punten toe te kennen aan alle kanjers op het podium. De prachtige kleding, geweldige muziek en de meest ingewikkelde dansmoves zorgden voor een schitterend spektakel op het podium van Den Tref.
De organisatie van dit allereerste toernooi van het seizoen was in handen van Showdansgroep Quality uit Hapert. Voor zowel de organisatie, de deelnemers en hun supporters een spannende dag. Mede dankzij de hulp van de ouders van de dansers/danseressen, de presentatoren Wim & Hendrik, het personeel van Den Tref, de EHBO, de arbitrage & jury van de BSG, Jan & Annie voor het licht & geluid, kijkt SDG Quality terug op een geweldige dag! Heel erg bedankt allemaal voor jullie inzet!!!

De dansers en danseressen van showdansgroep Quality hebben geweldige prestaties neergezet!
Ze hebben hard gewerkt en supergave optredens laten zien.

XXS (freestyle): 1e plaats
Delicious (thema Jodelee): 1e plaats
Fresh (freestyle): 3e plaats
Bounce (thema Lotus): 1e plaats
Move (freestyle): 5e plaats
Dynamite (freestyle): 1e plaats

Gefeliciteerd jongens en meiden! Knap gedaan! Wij zijn supertrots op jullie allemaal!

Wilt u de prestaties van showdansgroep Quality blijven volgen? Dat kan!
Showdansgroep Quality is te vinden op Facebook en heeft ook een mooie website: www.sdgquality.nlTerug naar overzicht